Lindberg Lyd AS

INNSPILLING  .:.  REDIGERING  .:.  MIKS/MASTERING  .:.  FORMATERING

Lindberg Lyd HOME

MENNESKENE  .:.  PRISER/BUDSJETT  .:.  REFERANSER  .:.  ARTIKLER  .:.  FORSIDEN

MENNESKENE
Vi møter musikere og komponister i en intens prosess, der selve innspillingen er utløsningen og realiseringen av lang tids forberedelse – både mentalt og fysisk. Sammen skal vi gå den ekstra mila som gjør produktet til noe spesielt. Det overlates til ettertiden å vurdere historiske meritter, men vi legger kontinuerlig inn søknader.

Teknisk utstyr er bare et verktøy. Som stolte håndverkere skal dette selvfølgelig være av beste kvalitet. Men det klingende resultatet er helt og holdent en konsekvens av menneskelige vurderinger, som ledes av balansen mellom kunnskap, erfaring og følelser.

PARTNERE i LINDBERG LYD

Morten Lindberg (f 1970) er musikkprodusent og lydtekniker. Med kor og strykere som sine hjertebarn har han produsert legendariske utgivelser med blandt annet Grex Vocalis, Ensemble 96 og TrondheimSolistene. Mortens virke som grafisk designer har også satt sitt preg på norsk platebransje de siste årene. Morten Lindberg ble både som produsent og lydtekniker i 2006 nominert til to GRAMMY-priser av The Recording Academy i USA. Også i 2008 er Morten nominert til GRAMMY for sitt arbeide.

morten.lindberg.no • mobil 915 38 155 •

Jørn Simenstad (f 1956) møter du som tekniker og produsent i Lindberg Lyd AS. Han er utdannet trompetist fra Østlandets Musikkonservatorium og har sin lydtekniske bakgrunn fra Norsk Lydskole. Jørn er dessuten en av av landets fremste utøvere på eldre norske folkemusikkinstrumenter.

mobil 900 84 689 •

Wolfgang Plagge

Wolfgang Plagge (f 1960) er med sin lange erfaring som komponist og utøver den perfekte samarbeidspartner for en musiker, det være seg foran eller bak mikrofonene. Som produsent er Wolfgang også en viktig miljøfaktor med sin kjappe replikk.
 

mobil 902 02 627 •

 

Lindberg Lyd AS NO 976 559 029 MVA
Skullerud Næringssenter, Olaf Helsetsvei 5, oppgang G, 0694 OSLO
Postboks 56 Bogerud • N-0621 Oslo • telefon 4815 2222 •
epost
musikkmerket 2L produseres av Lindberg Lyd AS